IPA LOGO final SPLIT

Zahvalnica Klubu IPA Split povodom Dana policije

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na svečanoj akademiji u Hrvatskom domu u Splitu povodom sv. Mihovila-Dana policije, načelnik PUSD gosp. Slobodan Marendić uručio je Zahvalnicu Klubu za uspješno provedenu Humanitarnu akciju “pomoć policijskom službeniku stradalom u potresu u Petrinji”.

Zahvalnicu je primio predsjednik Kluba Perica Orešković, koji se tom prilikom zahvalio načelniku na suradnji i pomoći u provođenju projekata Kluba, te naglasio da je ovo ujedno zahvalnica i za sve djelatnike PUSD, članove njihovih obitelji, prijatelje i poslovne suradnike koji su otvorena srca i pružene ruke sudjelovali u ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji.

Posebno je naglasio da ga raduje činjenica da je obiteljska kuća pod krovom, te da će peteročlana obitelj Pavlenić do Božića ove godine među prvima u Petrinji, a možda i na cijeloj Banovini imati svoj novi Dom, čime će naša krilatica zasjati u punom sjaju.

SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran