IPA LOGO final SPLIT

Zahvalnica Klubu IPA Split povodom Dana policije

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na svečanoj akademiji u Hrvatskom domu u Splitu povodom sv. Mihovila-Dana policije, načelnik PUSD gosp. Slobodan Marendić uručio je Zahvalnicu Klubu za uspješno provedenu Humanitarnu akciju “pomoć policijskom službeniku stradalom u potresu u Petrinji”.

Zahvalnicu je primio predsjednik Kluba Perica Orešković, koji se tom prilikom zahvalio načelniku na suradnji i pomoći u provođenju projekata Kluba, te naglasio da je ovo ujedno zahvalnica i za sve djelatnike PUSD, članove njihovih obitelji, prijatelje i poslovne suradnike koji su otvorena srca i pružene ruke sudjelovali u ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji.

Posebno je naglasio da ga raduje činjenica da je obiteljska kuća pod krovom, te da će peteročlana obitelj Pavlenić do Božića ove godine među prvima u Petrinji, a možda i na cijeloj Banovini imati svoj novi Dom, čime će naša krilatica zasjati u punom sjaju.

SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.