IPA LOGO final SPLIT

Završen IPA Split turnir u balotama – Trilj 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn

IPA Split turnir u balotama – Trilj 2023. održan je 15. rujna 2023. godine. Turnir je okupio 20 muških i 4 ženske ekipe koje su se natjecale u iznimnoj atmosferi i sportskom duhu.

Muška konkurencija donijela je uzbuđenje i napetu borbu na terenu. Na kraju, treće mjesto osvojila je ekipa PP Omiš, dok je drugo mjesto zauzela Postaja pomorske policije. No, bez sumnje, najveći ponos i slava pripali su ekipi Udruge policije Sinja i Cetinske krajine iz Domovinskog rata 90./91. kojima je ovo ujedno i prvi nastupa na ovom tradicionalnom turniru. Ova iznimna ekipa sastavljena od Stipe Milardovića, Dražana Baraća, Duke Gaurine i stručnog voditelja Petra Putnika osvojila je prvo mjesto i postala prvakom IPA Split turnira u balotama -Trilj 2023.

U ženskoj konkurenciji također smo svjedočili sjajnim izvedbama i borbenom duhu. Treće mjesto osvojila je ekipa PP Omiš, dok je drugo mjesto pripalo Postaji pomorske policije. No, najviše časti i pobjedničkog trofeja u ženskoj konkurenciji domogla se Postaja granične policije Trilj. Sastavljena od Miljenke Odrljin, Katarine i Martine Klapež, ova ekipa pokazala je izvanrednu sposobnost i zajedništvo, te zaslužila titulu prvaka turnira.

Ovaj turnir nije samo natjecanje, već i prilika za okupljanje članova IPA (International Police Association), ali i drugih aktivnih i umirovljenih policijskih službenika, gdje se razmjenjuju iskustva, jačaju prijateljstva i promovira sportski duh.

Organizatori su se pobrinuli za sve detalje, uključujući dobru hranu, glazbu i zabavu, čime su stvorili ugodno ozračje za sve sudionike i posjetitelje. Ovaj turnir je još jednom potvrdio važnost sportskih događaja u jačanju zajedništva i podrške policijskim službenicima koji svakodnevno rade na očuvanju sigurnosti zajednice.

S ponosom ćemo se sjećati IPA Split turnira u balotama u Trilju 2023. godine kao događaja koji je okupio ljude u duhu prijateljstva i sportske strasti. Čestitke svim ekipama na njihovim izvanrednim izvedbama i neka ovakvi događaji nastave promicati zajedništvo među policijskim službenicima.

SERVO PER AMIKCO!

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama