IPA LOGO final SPLIT

Završen IPA Split turnir u balotama – Trilj 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn

IPA Split turnir u balotama – Trilj 2023. održan je 15. rujna 2023. godine. Turnir je okupio 20 muških i 4 ženske ekipe koje su se natjecale u iznimnoj atmosferi i sportskom duhu.

Muška konkurencija donijela je uzbuđenje i napetu borbu na terenu. Na kraju, treće mjesto osvojila je ekipa PP Omiš, dok je drugo mjesto zauzela Postaja pomorske policije. No, bez sumnje, najveći ponos i slava pripali su ekipi Udruge policije Sinja i Cetinske krajine iz Domovinskog rata 90./91. kojima je ovo ujedno i prvi nastupa na ovom tradicionalnom turniru. Ova iznimna ekipa sastavljena od Stipe Milardovića, Dražana Baraća, Duke Gaurine i stručnog voditelja Petra Putnika osvojila je prvo mjesto i postala prvakom IPA Split turnira u balotama -Trilj 2023.

U ženskoj konkurenciji također smo svjedočili sjajnim izvedbama i borbenom duhu. Treće mjesto osvojila je ekipa PP Omiš, dok je drugo mjesto pripalo Postaji pomorske policije. No, najviše časti i pobjedničkog trofeja u ženskoj konkurenciji domogla se Postaja granične policije Trilj. Sastavljena od Miljenke Odrljin, Katarine i Martine Klapež, ova ekipa pokazala je izvanrednu sposobnost i zajedništvo, te zaslužila titulu prvaka turnira.

Ovaj turnir nije samo natjecanje, već i prilika za okupljanje članova IPA (International Police Association), ali i drugih aktivnih i umirovljenih policijskih službenika, gdje se razmjenjuju iskustva, jačaju prijateljstva i promovira sportski duh.

Organizatori su se pobrinuli za sve detalje, uključujući dobru hranu, glazbu i zabavu, čime su stvorili ugodno ozračje za sve sudionike i posjetitelje. Ovaj turnir je još jednom potvrdio važnost sportskih događaja u jačanju zajedništva i podrške policijskim službenicima koji svakodnevno rade na očuvanju sigurnosti zajednice.

S ponosom ćemo se sjećati IPA Split turnira u balotama u Trilju 2023. godine kao događaja koji je okupio ljude u duhu prijateljstva i sportske strasti. Čestitke svim ekipama na njihovim izvanrednim izvedbama i neka ovakvi događaji nastave promicati zajedništvo među policijskim službenicima.

SERVO PER AMIKCO!

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga